Over Florentini

Hallo, mijn naam is Marieke

Ik ben mama van 2 stoere tienerzonen en van een cutie teckelhond Charlie en ben getrouwd met mijn grote liefde. Ik ben al 20 jaar zelfstandig in een totaal andere branche maar mijn hobby is nog altijd fashion. Al mijn hele leven ben ik bezig met mode en mooi zijn. Een bestaande webshop overnemen was al een hele tijd een stille droom van mij. Toen ik hoorde dat Florentini over te nemen was, heb ik deze kans met beide handen gegrepen. Graag wil ik verder zetten waar Lauren gestopt is, maar er wel mijn eigen touch aan geven. Ik heb een zwak voor mooie kleding en accessoires. Door de juiste combinaties te gebruiken in jouw outfits kan je schitteren in elke kledingstijl en dat is mijn droom om jou te helpen met mijn persoonlijk stijladvies.

Het doel van Florentini is om een winkel te creëren waarbij jij open bloeit en helemaal straalt van de outfit die je aankoopt. Ik wil je graag een enorm zelfvertrouwen geven omdat je je goed voelt in de outfit die je draagt en verliefd wordt op jezelf. Ik ga altijd op zoek naar groothandels die kleding en accessoires met de beste prijs/kwaliteit verkopen. We werken ook samen met iemand zodat we een unieke, handgemaakte collectie kunnen aanbieden. Accessoires kunnen jouw outfit perfectioneren en daardoor zal je gegarandeerd complimenten krijgen van je omgeving. Ik ben alvast heel trots op mijn collecties en hoop dat jij je ook de prachtige vrouw voelt die je bent in onze items. 

VAN WAAR KOMT DE NAAM ‘FLORENTINI’?
De vorige eigenares, Lauren Herregodts, heeft lang nagedacht over de perfecte naam voor de webshop. ‘Florentini’ is Latijns voor ‘Florentijns’ of ‘iets of iemand uit Florence/Firenze’. Florence/Firenze betekent op zijn beurt ‘bloeiend, florerend of bloem’. Dit laatste past perfect bij het hele concept die zij toen in gedachten had. Ze houdt enorm van bloemen en veel kleuren en haar doel was om dames te laten openbloeien met de perfecte outfit van Florentini. De collecties moesten dus kleurrijke, vrolijke dameskledij worden! Daarnaast was het ook belangrijk dat het betaalbare fashion items zouden zijn. Deze visie neem ik volledig over, vandaar vond ik bij de overname de naam en het logo perfect.

KLANTVRIENDELIJK, SNEL EN PERSOONLIJK!
De grootste troef van Florentini is volgens ons de klantvriendelijke, snelle en persoonlijke service. We zullen er alles aan doen om jou een positieve ervaring te bezorgen en jou zo snel en zo goed mogelijk te woord te staan. 
Hopelijk bloei jij ook open en voel je je de prachtige dame die je al bent, als je onze collecties draagt en is Florentini voor jou de ideale winkel voor je fashion items!

Lieve groetjes,

Marieke

PS: heb je vragen of wil je meer informatie/advies? Stuur mij een berichtje. Ik help je met veel plezier verder!