Over Florentini

Hallo, mijn naam is Lauren Herregodts

Mijn doel met Florentini is om een winkel te creëren waarbij jij open bloeit en helemaal straalt van de outfit die je aankoopt. Ik wil je graag een enorm zelfvertrouwen geven omdat je je goed voelt in de outfit die je draagt en verliefd wordt op jezelf. Als kind maakte ik juweeltjes voor mezelf en anderen aangezien ik veel vrije tijd had, maar nu ben ik op zoek gegaan naar groothandels die fantasiejuwelen van de beste kwaliteit verkopen. De juwelen kan je goed omschrijven als ‘go big or go home’. Opvallende, grote juwelen kunnen jouw outfit helemaal perfectioneren en je zal gegarandeerd complimenten krijgen van je omgeving!

Een aantal maanden geleden ben ik redelijk impulsief naar Italië getrokken en daar heb ik een heel avontuur meegemaakt, met positieve en negatieve ervaringen, om uiteindelijk deze prachtige collectie kledingstukken uit te kiezen.  Ik ben alvast heel trots op mijn collecties en hoop dat je ook de zelfvertrouwen boost krijgt als je iets van mijn collecties draagt. 

VAN WAAR KOMT DE NAAM ‘FLORENTINI’?
Ik heb lang nagedacht over de perfecte naam voor de webshop. ‘Florentini’ is Latijns voor ‘Florentijns’ of ‘iets of iemand uit Florence/Firenze’. Florence/Firenze betekent op zijn beurt ‘bloeiend, florerend of bloem’. Dit laatste past perfect bij het hele concept die ik in gedachten had. Ik hou enorm van bloemen en veel kleuren en de dames moeten openbloeien van de perfecte outfit van Florentini. Mijn collecties moesten dus kleurrijke, vrolijke dameskledij worden! Daarnaast vond ik het ook belangrijk dat het betaalbare fashion items zouden zijn.

KLANTVRIENDELIJK, SNEL EN PERSOONLIJK!
De grootste troef van Florentini is volgens mij de klantvriendelijke, snelle en persoonlijke service. Ik zal er alles aan doen om jou een positieve ervaring te bezorgen en jou zo snel en zo goed mogelijk te woord te staan. 
Hopelijk bloei jij ook open en voel je je de prachtige dame die je al bent, als je mijn collecties draagt en is Florentini voor jou de ideale winkel voor je fashion items!

Veel liefs,

Lauren

PS: aarzel niet om even contact met mij op te nemen, als je met vragen zit of graag wat meer informatie wil over een bepaald kledingstuk of juweeltje