Consulente worden

Ben jij fashion minded en wil je hiermee een extra centje bijverdienen? Dat kan!

Ik merk dat veel dames op het einde van de maand toch moeilijk rondkomen, aangezien het leven zo duur is tegenwoordig. Vandaar bied ik de mogelijkheid aan om op een leuke en gemakkelijke manier dat extraatje te verdienen!

Als consulente ben jij degene die de collecties zal presenteren aan de gastvrouw en haar vriendinnen bij de gastvrouw thuis of bij jou thuis. De collecties dameskleding en juwelen worden tijdig met jou uitgewisseld en dan is het aan jou om deze mooi te presenteren. Maar je kan ook online aan de slag gaan. Zeker in deze periode is het een uitgelezen kans om je eigen online netwerk op te bouwen in jouw regio!

Je hoeft geen investeringen te doen waardoor je enkel een leuke bijverdienste kan winnen als je opstart! Jouw verdienste is een commissie op elke verkoop die je realiseert. Daarnaast ontvang je ook een flinke korting om zelf de collecties te kunnen shoppen, waar je dan ook reclame mee kan maken.

Alles kan op jouw eigen tempo, aangezien het een beetje jouw business is dat je zal runnen op jouw eigen manier. Een bepaalde zelfstandigheid, creativiteit en flexibiliteit is wel vereist. Maar dat neemt niet weg dat ik je in het begin uiteraard goed begeleid om op te starten. Jij mag deze avonden of online verkopen volledig zelf inplannen naargelang jouw vrije momenten en er zijn geen verplichtingen naar aantal avonden of aantal verkopen die je moet behalen. Dat laat ik volledig aan jou over!

Ben jij de enthousiaste, fashion minded dame waar ik naar op zoek ben? Vraag mij, Lauren Herregodts, gerust meer vrijblijvende info via contact op deze website of via sociale media. Ik kijk er alvast naar uit om van je te horen!

Consulente homparty's ladiesnight accessoires juwelen dameskleding Florentini