Nu ook juwelen bij Florentini!

Dag iedereen,

Persoonlijk hou ik enorm van juwelen in alle kleuren en vormen, maar over het algemeen is mijn motto bij juwelen ‘Go big or go home’! Dat kan je duidelijk merken in de collectie juwelen. Opvallende juwelen geven mij ook zelfvertrouwen en laten me nog dat tikkeltje mooier voelen. Bovendien zijn statement oorbellen een volledige comeback aan het maken in de mode van 2018!

Juwelen zijn voor mij ook een manier van zelf-expressie. Daarom vind ik ze enorm passen in ons motto ‘express yourself’. Ik heb geprobeerd om voor ieder wat wils uit te kiezen qua statement juwelen. Hopelijk is dat gelukt.

Alle sieraden zijn nikkelvrij! Nikkelvrije sieraden zijn zeer vriendelijk voor de huid, extreem duurzaam en plezierig om te dragen. Ik vind het belangrijk dat juwelen kwaliteitsvol zijn en daarom heb ik geprobeerd om zorgvuldig de juwelen uit te kiezen zodat ze nog betaalbaar blijven ook.

Alle oorbellen en de ring die je in bovenstaande afbeelding ziet, kosten €14,99, met uitzondering van de panterprint oorbellen in druppelvorm en de oorbellen eronder met grijze en bruine steentjes in druppelvorm die €19,99 kosten.

Geef me zeker wat meer feedback over de juweeltjes zodat ik weet wat jullie leuk vinden!

Liefs,

Lauren

Een reactie achterlaten